Handelsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

Når du handler på Jaguta.com, handler du med Jaguta og du accepterer samtidigt Jagutas betingelser, som du kan læse herunder.

Fragt

Fragt koster kr. 45,- til pakkeshops i Danmark. 

Ordrer sendes via GLS. 

Det er også muligt at hente din levering på: Skelmosevej 6a, 1. th, 2500 Valby, efter nærmere aftale. 

Levering

Bestiller du inden kl. 20, indleverer jeg pakken til forsendelse, samme dag. Der leveres med GLS og medmindre andet er angivet på den enkelte vare eller på siden, er der normalt 3-5 dages leveringstid. Ved særlige anledninger som udsalg, fødselsdag og andre højtider kan der forekomme længere leveringstid.

Returnering

Ønsker du at returnere, er det for egen regning til en pakkeshop i nærheden af Jaguta eller direkte til Jaguta på: Skelmosevej 6a, 1. th, 2500 Valby, tlf. 26170947, mail: contact@jaguta.com

For at sikre, at Jaguta modtager den, så send mig enten en besked her via shoppen, som mail eller sms eller via Instagram. 

Betaling

Hver gang du bestiller en vare igennem Jaguta.com sendes en ordrebekræftelse til dig, hvorefter din ordre pakkes og sendes afsted. Pengene vil blive trukket umiddelbart efter bestilling og den forventede leveringstid vil fremgå på produktsiden. 

Betaling kan foretages med et Dankort, Visa/Dankort, Visakort, Mastercard, Mobilepay (Manuel betaling).

Betalingen foregår over en krypteret server via 3.parts betalingsgateway og er lige så sikkert som at benytte dit kreditkort i supermarkedet. Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og inklusiv 25% moms.

Privatlivspolitik

For at kunne handle på www.jaguta.com skal du som minimum oplyse navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. Disse data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.

Oplysningerne vidergives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning. 

Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger. Enhver henvendelse herom bedes rettet til Jaguta via e-mail; contact@jaguta.com

Værneting og lovvalg

Enhver tvist mellem køber og Jaguta - herunder fortolkning af Jagutas handelsvilkår - afgøres af Sø- og Handelsretten i København i henhold til dansk lovgivning med dansk som gyldigt sprog.